Žinau, kad paskutiniu metu maisto čia daug nepamatysite, bet artėjant Velykoms - noriu su jumis pasidalinti labai skaniu varškės pyrago receptu (be kvietinių miltų), kuris gali tapti ir puikia stalo ...
View Post VARŠKĖS PYRAGAS | BE KVIETINIŲ MILTŲ
Jūs žinot, kaip aš mėgstu graikišką AMFORA jogurtą + tai labai geras ir maistingas užkandis. Man patinka, kad jogurtą galima valgyti tiek saldžiai, tiek sūriai ir prigalvoti visokių desertų, todėl ...
View Post GREITAS GRAIKIŠKO JOGURTO UŽKANDIS
Ne paslaptis, kad Nida - mano meilė ir čia mane labai traukia. Tiesiog nuostabu, kad Lietuvoje yra tokia vieta, kurioje viskas kažkaip ramiau, lėčiau ir geriau. Džiaugiuosi, kad turiu progų ...
View Post NIDA: KUR APSISTOTI IR PAVALGYTI?
Dar viena rekomendacija jau dabar nuo manęs jums [jei būsite Kaune, o gal esate kauniečiai] - rugsėjį duris atvėręs restoranas „Donelaičio“. Pirmiausia į akį kritęs dalykas buvo Bauhaus vibe ir ...
View Post RESTORANAS „DONELAIČIO“
Šį blogo įrašą norėčiau pradėti kitaip: tiesiog nuo kvietimo BŪTINAI apsilankyti Vilniaus Pasakų gatvėje, kurioje nuo praeitos vasaros pabaigos įsikūrusios kūrybinės maisto dirbtuvės "Fabrikėlis". O dabar papasakosiu kodėl. Pirmiausia, dėl ...
View Post FABRIKĖLIS IR BURNOJE TIRPSTANTIS SEZONINIS MAISTAS
Nuotraukoje matote tobulą varškės apkepą su kokosų miltais ir be pridėtinio cukraus. Receptą nusižiūrėjau nuo savo draugės trenerės Justos (aš tik vos jį "paturbinau"). Turiu pripažinti, kad ši varškės apkepo versija ...
View Post TOBULAS VARŠKĖS APKEPAS | BE PRIDĖTINIO CUKRAUS
Nuo šiol taip atrodo mano rytai - su labai gražios spalvos žaliuoju kokteiliu. Ok, jis ne tik super gražus, bet ir subalansuotas. Gal paklausti: "Kodėl jis toks žalias?" Nes čia ...
View Post ŽALIASIS KOKTEILIS
Nemeluosiu - šiek tiek liūdna, kad švenčių nesutiksiu su šeima, bet tuo pačiu suprantu, kaip dabar svarbu visiems būti atsakingiems, sąmoningiems ir likti namuose, todėl šventinę nuotaiką namie kuriame dviese ...
View Post KALĖDINIS VARŠKĖS IR MORKŲ PYRAGAS